Agora

2018 – Oferta organizacji Studniówki

Szanowni Państwo

Z przyjemnością prezentujemy Państwu zarys oferty, dotyczącej obsługi studniówki. Dołożymy wszelkich starań, aby spełnić Pańskie oczekiwania, związane z realizacją tego przedsięwzięcia.

Naszym celem jest Państwa sukces.

UWAGA: Poniższe menu zostało opracowane na podstawie wstępnych założeń. Ostateczny charakter, wielkość jak i wycena zależą od ewentualnych wskazówek i zostaną dopasowane do Państwa oczekiwań.

 

Welcome

lampka wina musującego 1 p / 120 ml / os

Danie główne

(serwowane przez kelnerów w okrągłe stoły na półmiskach zbiorczych)

  • Eskalopki schabowe w sosie kurkowym
  • Roladki drobiowe z suszonymi pomidorami
  • Trybowane udka kurczaka pieczone z przyprawami

Danie główne na specjalne zamówienie dla wegetarian

  • Bakłażan faszerowany warzywami julienne

Dodatki do dania głównego

podane w misach

  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki zapiekane z ziołami
  • Bukiet surówek

Przekąski zimne

podawane w stoły zasiadane zaraz po serwisie dania głównego

  • Roladki Springrolls z kurczakiem i warzywami podane z sosem słodko-kwaśnym
  • Pikantne koreczki ciewapcici i papryczki w młotkowanym pieprzu
  • Schab szpikowany śliwką kalifornijską i daktylami
  • Terina drobiowa z kruszonymi pistacjami
  • Szynka, Kabanosy
  • Salami Picante
  • Pasztet z żurawiną

Kruche koszyczki

  • Quishe ze szpinakiem i mozzarellą
  • Quiche Lorraine z serem żółtym i prażonym bekonem

Deska serów

  • twardych i pleśniowych w asyście winogron i orzechów włoskich

Delikatesy stołu

  • Rulony szynki wiejskiej z teriną z chrzanu i świeżych ogórków
  • Rulony szynki wiejskiej z sałatką mołdawską
  • ½ Jajka po carsku z kawiorem
  • ½ Jaja po polsku z pieczarkami

Bar sałatkowy

sałatki serwowane w pucharkach i misach

  • Sałatka z grillowanym kurczakiem, orzechami i ananasem
  • Sałatka ze świeżych warzyw z serem feta i oliwkami
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa

Słodki delikatny deser

podany w stole szwedzkim

  • Panna Cotta z sosem truskawkowym
  • Krem czekoladowy z cynamonowymi wiśniami
  • Mus truskawkowy z kawałkami bezy
  • Sernik z brzoskwiniami
  • Szarlotka z kruszonką
  • Ciasto czekoladowe
  • Owoce południowe z fantazją podane

Tort

z bitej śmietany z owocami uroczyście serwowany z dowolną dedykacją

Dania gorące

serwowane do stołu w godzinach nocnych

  • 2200 – Pierogi z mięsem polane okrasą z podsmażonej cebulki
  • 2400 – Barszczyk czerwony z krokietem

Napoje

(napoje zimne serwowane w stoły, napoje gorące serwowane w bufecie szwedzkim)

  • Kawa z dodatkami
  • Paleta herbat smakowych z dodatkami
  • Soki owocowe i napoje gazowane (pomarańcza, jabłko, coca-cola)
  • Woda mineralna

Strona techniczna związana z realizacją gastronomiczną

  1. Zapewnienie stołów dla potrzeb budowy bufetów szwedzkich
  2. Zapewnienie zastawy porcelanowej, sztućców, szkła.
  3. Zapewnienie obsługi kelnerskiej.
  4. Zapewnienie dekoracji florystycznych
  5. Zapewnienie 10-osobowych stołów
  6. Zapewnienie bielizny stołowej.
  7. Zapewnienie krzeseł.
  8. Zapewnienieubranek bankietowych.
  9. Zapewnienie obsługi technicznej imprezy,

Dodatkowo zapewniamy

  1. posiłki dla obsługi technicznej (DJ, fotograf)
  2. oprawę muzyczną (Dj), scenę, nagłośnienie, oświetlenie, prowadzenie imprezy (zapowiedź poloneza, interakcja z publicznością), (mikrofony bezprzewodowe, uwzględnienie Play - Listy)
  3. profesjonalną fotobudkę

Wycena

  • Zapewnienie w/wym. menu wraz ze stroną techniczną wynosi od 120,00 zł / brutto/ os
  • DJ – 3000 zł / brutto
  • Fotobudka od 1500 zł / brutto