Szanowni Państwo,
Z przyjemnością prezentujemy Państwu ofertę dotyczącą przyjęcia rodzinnego w naszym lokalu. Dołożymy wszelkich starań, aby spełnić Pańskie oczekiwania, związane z realizacją tego przedsięwzięcia.
W trakcie roku podejmujemy kilkaset wydarzeń związanych z realizacją bankietów, koktajli, uroczystych kolacji, pikników i wielu innych okoliczności. Jesteśmy sprawdzonym partnerem dla wielu firm i instytucji.
Naszym celem, jest Państwa satysfakcja
Obejrzyj zdjęcia z naszych realizacji
Wycena poniższego menu w zależności od zakresu realizacji
85,00 zł / os. – Zupa, danie główne serwowane jednoporcjowo (mięso, dodatek skrobiowy, surówka),
100,00 zł / os. – Zupa, danie główne serwowane na półmiskach (3 rodzaje mięs - 1,5 porcji na osobę, 2 dodatki skrobiowe, bukiet surówek),
150,00 zł / os. – Zupa, danie główne serwowane na półmiskach (3 rodzaje mięs - 1,5 porcji na osobę, dodatki skrobiowe, bukiet surówek), zimne przekąski,
168,00 zł / os. – Zupa, danie główne serwowane na półmiskach (3 rodzaje mięs - 1,5 porcji na osobę, 2 dodatki skrobiowe, bukiet surówek), zimne przekąski, dodatkowe danie ciepłe,
W każdym w. wym. menu napoje zimne i gorące są serwowane bez ograniczeń.
Dodatkowe usługi oraz atrakcje
Przystawka w cenie 18 zł / os. (płatna dodatkowo do każdego z wybranych wariantów)
[…] p /50g
[proszę o wybór jednej propozycji dla wszystkich gości]
- Łosoś wędzony z ziołowym fromage, owinięty algami morskimi,
- Delikatne płatki pieczonej piersi kaczej ma kompozycji sałat z borówkami żurawiny,
- Terrina drobiowa z suszonymi pomidorami,
- Rolada wieprzowa z podgrzybkami,
- Caprese z pomidorów i sera mozarella zakropione oliwą z oliwek,
Dodatek
[…] p/30g
- Pieczywo i masełko smakowe
Zupa
[…] p /250g
[proszę o wybór jednej propozycji dla wszystkich gości]
- Rosół z makaronem domowym i pachnącą pietruszką,
- Krem pomidorowy z kluseczkami,
- Zupa szparagowa z prażonymi migdałami,
- Krem z grzybów leśnych,
- Zupa brokułowa z grzankami czosnkowymi.
Danie główne
[…] p /120g
[w zależności od wyboru zakresu menu, proszę o wybór trzech lub jednej propozycji dla wszystkich gości]
- Szynka pieczona marynowana w rozmarynie,
- Filety drobiowe po parysku,
- Roladki drobiowe z jarzynami i białym sosem,
- Zrazy Radziwiłła nadziewane boczkiem, cebulką i ogórkiem kiszonym,
- Tradycyjne kotlety schabowe,
- Eskalopki wieprzowe z sosem z grzybów leśnych,
- Sakiewki z karczku faszerowane bakaliami,
- Sakiewki ze schabu faszerowane szpinakiem.
Dodatki skrobiowe
[…] p /150g
[w zależności od wyboru zakresu menu, proszę o wybór jednego lub dwóch dodatków]
- Ziemniaki puree z masłem i koperkiem,
- Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem,
- Kluski śląskie z sosem,
- Pieczone ziemniaczki z ziołami,
- Mini kopytka.
Dodatki warzywne
[…] p /150g
[proszę o wybór jednego rodzaju dodatków]
- Bukiet surówek,
- Warzywa gotowane na parze z masełkiem sezamowym,
- Buraczki zasmażane,
Deser w cenie 15 zł / os. (płatny dodatkowo do każdego z wybranych wariantów)
[…] p /120g
[proszę o wybór jednej propozycji]
- Porcja lodów śmietankowych na gorących malinach, z bitą śmietaną i listkiem mięty
- Panna Cotta z sosem malinowym
- Szarlotka z gałką lodów śmietankowych
- Gorący torcik czekoladowy z płynnym fondantem, serwowany z sosem wiśniowym
Ciasta serwowane na półmiskach w cenie 20 zł / os.
3 rodzaje ciasta z poniższej oferty, serwowane na półmiskach 200g / os.
- Sernik ze skórką z pomarańczy,
- Szarlotka z kruszonką,
- Orzechowiec
- Ciasto jogurtowe z malinami,
- Delicja czekoladowa.
Przekąska gorąca
[proszę o wybór jednej propozycji]
- Strogonow drobiowy z kapeluszami pieczarek – p/225ml
- Barszcz czysty z pasztecikiem – p/225ml
- Żurek gotowany na wędzonce ze świeżo tartym chrzanem – p/225ml
- Ragout z szynki marynowanej w rozmarynie – p/200ml
- Uda trybowane z marynaty sojowej w sosie słodko kwaśnym – p/200ml
- Krojone piersi indyka w sosie beszamelowym – p/200ml
Przekąski zimne
Mięsa pieczone i wędliny:
- Rolada z karkówki z podgrzybkami,
- Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami,
- Szynka pieczona z konfitura śliwkową,
- Terrina drobiowa z borówkami żurawin.
Deska serów:
- Gouda, camembert i roquefort garnirowane winogronem i orzechami
Delikatesy stołu:
- Roladki z ciasta naleśnikowego z nadzieniem z fromage i warzywami,
- Śledź w śmietanie z cebulką,
- Koreczki z pomidorka cherry i sera mini mozzarella,
- Mini szaszłyki z kurczaka ze śliwką kalifornijską bejcowane sosem BBQ,
- Quiche ze szpinakiem i serem feta,
- Pasztet własnej produkcji z żurawiną.
Sałatki:
- Sałatka grecka,
- Lekka sałatka z kurczakiem, ananasem i orzechami włoskim.
Dodatki:
- Pieczywo mieszane i bułeczki koktajlowe.
Napoje
- Kawa z dodatkami – bez ograniczeń
- Paleta herbat smakowych z dodatkami – bez ograniczeń
- Woda mineralna n. gaz. – bez ograniczeń
- Soki owocowe ( jabłko, pomarańcza ) – bez ograniczeń
Wino i inne alkohole
Wino i inne alkohole:
- Piwo 0,5l – 10 zł
- Wódka 0,5 - 60 zł
- Wino 0.75l – 45 zł
- Wino musujące 0.75l - 40 zł
Przy wniesieniu własnego alkoholu pobieramy opłatę za schłodzenie, serwis, szkło i dodatki w kwocie 20 zł za osobę.
Strona techniczna
- Obsługa kelnerska - personel w strojach firmowych
- Wystrój stołów – [delikatna dekoracja kwiatowa]
- Indywidualny stół w klimatyzowanej sali Restauracji Agora