Imprezy rodzinne Wrocław

Szanowni Państwo,

Z przyjemnością prezentujemy Państwu ofertę dotyczącą przyjęcia rodzinnego w naszym lokalu. Dołożymy wszelkich starań, aby spełnić Pańskie oczekiwania, związane z realizacją tego przedsięwzięcia.
W trakcie roku podejmujemy kilkaset wydarzeń związanych z realizacją bankietów, koktajli, uroczystych kolacji, pikników i wielu innych okoliczności. Jesteśmy sprawdzonym partnerem dla wielu firm i instytucji.

 

Naszym celem, jest Państwa satysfakcja

Obejrzyj zdjęcia z naszych realizacji

Wycena poniższego menu w zależności od zakresu realizacji

85,00 zł / os.   – Zupa, danie główne serwowane jednoporcjowo (mięso, dodatek skrobiowy, surówka),
100,00 zł / os.   – Zupa, danie główne serwowane na półmiskach (3 rodzaje mięs - 1,5 porcji na osobę,                                   2 dodatki skrobiowe, bukiet surówek),
150,00 zł / os. – Zupa, danie główne serwowane na półmiskach (3 rodzaje mięs - 1,5 porcji na osobę,                                  dodatki skrobiowe, bukiet surówek), zimne przekąski,
168,00 zł / os. – Zupa, danie główne serwowane na półmiskach (3 rodzaje mięs - 1,5 porcji na osobę,                                   2 dodatki skrobiowe, bukiet surówek), zimne przekąski, dodatkowe danie ciepłe,

 

W każdym w. wym. menu napoje zimne i gorące są serwowane bez ograniczeń.

Dodatkowe usługi oraz atrakcje

Oferta

Przystawka w cenie 18 zł / os. (płatna dodatkowo do każdego z wybranych wariantów)

[…] p /50g
[proszę o wybór jednej propozycji dla wszystkich gości]

  • Łosoś wędzony z ziołowym fromage, owinięty algami morskimi,
  • Delikatne płatki pieczonej piersi kaczej ma kompozycji sałat z borówkami żurawiny,
  • Terrina drobiowa z suszonymi pomidorami,
  • Rolada wieprzowa z podgrzybkami,
  • Caprese z pomidorów i sera mozarella zakropione oliwą z oliwek,

Dodatek
[…] p/30g

  • Pieczywo i masełko smakowe

Zupa

[…] p /250g
[proszę o wybór jednej propozycji dla wszystkich gości]

  • Rosół z makaronem domowym  i pachnącą pietruszką,
  • Krem pomidorowy z kluseczkami,
  • Zupa szparagowa z prażonymi migdałami,
  • Krem z grzybów leśnych,
  • Zupa brokułowa z grzankami czosnkowymi.

Danie główne

[…] p /120g
[w zależności od wyboru zakresu menu, proszę o wybór trzech lub jednej propozycji dla wszystkich gości]

  • Szynka pieczona marynowana w rozmarynie,
  • Filety drobiowe po parysku,
  • Roladki drobiowe z jarzynami i białym sosem,
  • Zrazy Radziwiłła nadziewane boczkiem, cebulką i ogórkiem kiszonym,
  • Tradycyjne kotlety schabowe,
  • Eskalopki wieprzowe z sosem z grzybów leśnych,
  • Sakiewki z karczku faszerowane bakaliami,
  • Sakiewki ze schabu faszerowane szpinakiem.

Dodatki skrobiowe

[…] p /150g
[w zależności od wyboru zakresu menu, proszę o wybór jednego lub dwóch dodatków]

  • Ziemniaki puree z masłem i koperkiem,
  • Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem,
  • Kluski śląskie z sosem,
  • Pieczone ziemniaczki z ziołami,
  • Mini kopytka.

Dodatki warzywne

[…] p /150g
[proszę o wybór jednego rodzaju dodatków]

  • Bukiet surówek,
  • Warzywa gotowane na parze z masełkiem sezamowym,
  • Buraczki zasmażane,

Deser w cenie 15 zł / os. (płatny dodatkowo do każdego z wybranych wariantów)

[…] p /120g
[proszę o wybór jednej propozycji]

  • Porcja lodów śmietankowych na gorących malinach, z bitą śmietaną i listkiem mięty
  • Panna Cotta z sosem malinowym
  • Szarlotka z gałką lodów śmietankowych
  • Gorący torcik czekoladowy z płynnym fondantem, serwowany z sosem wiśniowym

Ciasta serwowane na półmiskach w cenie 20 zł / os.

3 rodzaje ciasta z poniższej oferty, serwowane na półmiskach 200g / os.

  • Sernik ze skórką z pomarańczy,
  • Szarlotka z kruszonką,
  • Orzechowiec
  • Ciasto jogurtowe z malinami,
  • Delicja czekoladowa.

Przekąska gorąca


[proszę o wybór jednej propozycji]

  • Strogonow drobiowy z kapeluszami pieczarek – p/225ml
  • Barszcz czysty z pasztecikiem – p/225ml
  • Żurek gotowany na wędzonce ze świeżo tartym chrzanem – p/225ml
  • Ragout z szynki marynowanej w rozmarynie – p/200ml
  • Uda trybowane z marynaty sojowej w sosie słodko kwaśnym – p/200ml
  • Krojone piersi indyka w sosie beszamelowym – p/200ml

Przekąski zimne

Mięsa pieczone i wędliny:

  • Rolada z karkówki z podgrzybkami,
  • Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami,
  • Szynka pieczona z konfitura śliwkową,
  • Terrina drobiowa z borówkami żurawin.

Deska serów:

  • Gouda, camembert i roquefort garnirowane winogronem i orzechami

Delikatesy stołu:

  • Roladki z ciasta naleśnikowego z nadzieniem z fromage i warzywami,
  • Śledź w śmietanie z cebulką,
  • Koreczki z pomidorka cherry i sera mini mozzarella,
  • Mini szaszłyki z kurczaka ze śliwką kalifornijską bejcowane sosem BBQ,
  • Quiche ze szpinakiem i serem feta,
  • Pasztet własnej produkcji z żurawiną.

Sałatki:

  • Sałatka grecka,
  • Lekka sałatka z kurczakiem, ananasem i orzechami włoskim.

Dodatki:

  • Pieczywo mieszane i bułeczki koktajlowe.

 

Napoje

  • Kawa z dodatkami – bez ograniczeń
  • Paleta herbat smakowych z dodatkami – bez ograniczeń
  • Woda mineralna n. gaz. – bez ograniczeń
  • Soki owocowe ( jabłko, pomarańcza ) – bez ograniczeń

Wino i inne alkohole

Wino i inne alkohole:

  • Piwo 0,5l – 10 zł
  • Wódka 0,5 - 60 zł
  • Wino 0.75l – 45 zł
  • Wino musujące 0.75l - 40 zł

Przy wniesieniu własnego alkoholu pobieramy opłatę za schłodzenie, serwis, szkło i dodatki w kwocie 20 zł za osobę.

Strona techniczna

  • Obsługa kelnerska - personel w strojach firmowych
  • Wystrój stołów – [delikatna dekoracja kwiatowa]
  • Indywidualny stół w klimatyzowanej sali Restauracji Agora