Animatorzy
Profesjonalni animatorzy na przyjęcia z udziałem dzieci.
Czarodziejka Wiwi, Klaun, Szczudlarz, Pani Myszka.
animacje taneczne: Waka-waka, taniec na miotle, taniec z pomponami, flagami „Niedźwiadek”, zabawy z klanzą
Bar alkoholowy
Zapewniamy najnowocześniejszy sprzęt eventowy oraz profesjonalną obsługę baru. Możemy zrealizować usługę open baru na Twoim alkoholu lub na naszym. Nie pobieramy korkowego.
Profesjonalna iluminacja świetlna
Sale CK Agora posiadają wyjątkowo zaawansowany technologicznie park oświetleniowy który może nadać Twojemu wydarzeniu niezwykły charakter.
Cena wynajmu w porównaniu do efektu nie zwali Cię z nóg.
Zachęcamy do obejrzenia filmu promocyjnego.
Fontanna czekoladowa
Pragniesz niezapomnianych przeżyć smakowych? Skosztuj świeżych owoców zatopionych w gorącej czekoladzie.
Wóz wiejski
Murowana pozycja na prawie każdym evencie rodzinnym. Wspaniała aranżacja z zabytkowych elementów nada wyjątkowy charakter a przysmaki od sprawdzonego wiejskiego producenta zadowolą najbardziej wybrednego miłośnika wędlin i typowych wiejskich wyrobów. W ofercie pasztet własnego wyrobu, smalec z jabłkiem, bochny wiejskiego chleba, szyneczki, kiełbasy, podroby i kaszanka.
Flambirowany udziec
Każdy miłośnik dobrej kuchni powinien choć raz spróbować świeżo upieczonej szynki z solidną porcją chrzanu i musztardy oraz pieczonymi ziemniakami lub kapustą zasmażaną. Polecamy na wesela w wersji flambirowanej - czyli podpalanej przy gościach.
Sushi
Te wspaniałe wyroby kuchni japońskiej możecie u nas zamówić na niezwykle efektownie udekorowanym i podświetlonym stole szwedzkim. Podane na lodowatym kamieniu z podkładem z suchego lodu zachowają świeżość przez cały event. Polecamy na wszelkiego rodzaju imprezy
firmowe.
Nauka tańca
Indywidualna dekoracja sali
Wesela tematyczne
Zrealizujemy każdy pomysł!
Usługi fotograficzne
Usługi florystyczne
Z kraju kwitnącej wiśni
Na atrakcję składają się:
- hosomaki warzywne (ogórek, tykwa, takuan)
- hosomaki łosoś/szczypior
- futomaki z grilowaną rybą maślaną
- uramaki z grilowanym łososiem
Stół rybny
Lustra z galanterią z ryb i przekąsek:
- Łosoś norweski marynowany w cytrynie i pieprzu w asyście sosu lemon card
- Terinna z sandacza z małżami smażonymi w maśle rakowym
- Krewetki z sosem chardonnay i limonką
- Makaron ryżowy z mieszanką frutti di mare i sosem ostrygowym
- Jajko z płatkiem łososia wędzonego dekorowane kawiorem
- Śledź po polsku w śmietanie z jabłkiem
- Faszerowany szczupak
- Rolada z łososia z zielonymi szparagami
Staropolski poczęstunek kulinarny utrzymany w stylistyce biesiadnej
Wyroby z najznakomitszych dolnośląskich masarni bez których nie może się odbyć żadna biesiada:
- Rolowana karkówka z korniszonem i grzybami
- Szynka pieczona z konfiturą śliwkową
- Pęta swojskiej kiełbasy
- Karczek pieczony szpikowany czosnkiem i majerankiem
- Boczek pieczony z miodowej zalewy
Wybór pasztetów pieczonych
- Drobiowy z bakaliami i borówkami żurawin
- Wieprzowy z podgrzybkami i prażonym bekonem
Dodatki biesiadnego stołu
- Chleb gospodarski
- Smalczyk
- Masło ziołowo czosnkowe
- Ogórki małosolne lub kiszone w glinianych garncach
Wszystkie powyższe atrakcje podlegają osobnej wycenie w zależności od
- zakresu usługi głównej która Państwo zamawiają
- Ilości osób dla której atrakcja ma być przygotowana
- Zakresu realizacji atrakcji - mogą Państwo wybrać jedynie interesujące ich elementy
- Budżetu