Menu a’ la carte

Przystawki

Deska serów

- 25 zł -

Śledzik na ostro

- 17 zł -

Staropolski pasztet z żurawiną

- 15 zł -

Zupy

Krem borowikowy

- 12 zł -

Krem pomidorowy

- 10 zł -

Żurek w chlebku

- 15 zł -

Sałatki

Grecka

- 19 zł -

Nicejska

- 19 zł -

Z kurczakiem i serem pleśniowym

- 19 zł -

Dania rybne

Halibut na szparagach w sosie szafranowym

- 35 zł -

Dorsz zapiekany ze szpinakiem

- 32 zł -

Dania mięsne

Stek Agora

- 33 zł -

-Polędwiczki w sosie borowikowym serwowane z kluskami śląskimi i warzywem na parze

- 35 zł -

Filet drobiowy przekładany cukinią i suszonymi pomidorami

- 28 zł -

Zrazy wołowe z kluskami śląskimi i modrą kapustą

- 35 zł -

Żeberko wołowe marynowane w ciemnym piwie, podane z zapiekanymi ziemniakami

- 38 zł -

Golonka marynowana w piwie podana z ziemniaczkami i mocnym chrzanem

- 39 zł -

Eskalopki wieprzowe otulone boczkiem duszone z pieczarkami i gorgonzolą

- 28 zł -

Dla niecierpliwych

Hamburger wołowy

- 22 zł -

Hamburger wegetariański

- 20 zł -

Dla najmłodszych

Pulpeciki drobiowe w sosie z pomidorów z ziemniaczkami

- 15 zł -

Naleśniki z serem podsmażane na maśle

- 16 zł -

Naleśniki z dżemem

- 15 zł -

Naleśniki z bananem i sosem czekoladowym

- 15 zł -

Burger

- 15 zł -

Kopytka leniwe z bułką tartą podsmażaną na maśle

- 15 zł -

Filet drobiowy po parysku z ziemniakami lub ryżem i surówką

- 15 zł -

Desery

Lody śmietankowe z bitą śmietaną i sosem malinowym

- 15 zł -

Kandyzowane brzoskwinie z sosem czekoladowym

- 15 zł -